More
  KreuOpinion

  Opinion

  Kadare dhe Kosova, zëri për brengën më të madhe shqiptare

  Nga Mehmet Kraja 1.Mbase sivjet, ose vitin e ardhshëm, pak rëndësi ka kjo, Kosova do të mund të shënonte një jubile, nga ato jubiletë...

  Artikujt më të fundit

  KATEGORITË