More
  KreuÇmimeLuljeta Lleshanaku nominohet për Çmimin Letrar 2022 Poeti Europian i Lirisë

  Luljeta Lleshanaku nominohet për Çmimin Letrar 2022 Poeti Europian i Lirisë

  Anja Golob (Slloveni), Kateryna Kałytko (Ukrainë), Marianna Kijanowska (Ukrainë), Luljeta Lleshanku (Shqipëri) dhe Petr Hruška (Republika Çeke) janë poetët e nominuar për Çmimin Letrar Poeti Europian i Lirisë 2022 në qytetin e Gdańsk.

  Juria e Çmimit Poeti Europian i Lirisë punoi online: Krzysztof Czyżewski (kryetar), Anna Czekanowicz, Paweł Huelle, Zbigniew Mikołejko, Stanisław Rosiek, Anda Rottenberg, Beata Stasińska, Olga Tokarczuk.

  SHKRUAJ NJË PËRGJIGJE

  Ju lutem lini komentin tuaj!
  Ju lutemi shënoni emrin tuaj këtu

  Artikujt më të fundit

  KATEGORITË