Sloane Crosley: Një ditë do të kujtojmë gjithçka dhe do të shkruajmë një roman

Gjërat po lëvizin më shpejt nga sa mendohej, dhe jo vetëm në këndvështrimin e përhapjes së epidemisë. E djeshmja është sikur ka ndodhur rreth gjashtë vjet e gjysmë më parë. Ndërsa tentakulat e koronavirusit zgjaten çdo ditë, gjithçka mbetet të bëjnë shkrimtarët është thjesht të riprodhojnë realitetin. Por çfarë ndodh kur çdo shkrimtar në planet … Continue reading Sloane Crosley: Një ditë do të kujtojmë gjithçka dhe do të shkruajmë një roman